Loading...

Een slagvaardige trekker van de commerciële kar is waar wij bij Duijndam Works naar op zoek zijn. In deze rol van commercieel manager / directeur ondersteun je direct de algemeen directeur bij het vaststellen en uitvoeren van het commerciële beleid.

Functieomschrijving

De focus binnen de functie van commercieel manager / directeur is het opstellen en uitvoeren van duidelijke commerciële plannen en richtlijnen, met als doel het realiseren van groei in volume en marge. Hierbij richt je je op zowel nieuwe klanten als uitbreiding binnen de bestaande klantenportefeuille. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende branches waarin klanten opereren.

In de functie van commercieel manager / directeur heb je zowel een beleids- als uitvoerende rol en haak je voor de verschillende werkzaamheden de juiste personen en afdelingen aan.

Je hebt een breed netwerk en representeert Duijndam Works in de markt op allerlei gebieden. Je hebt oog voor ontwikkelingen in de branche en speelt hier adequaat op in door actief beleid te voeren in nauwe samenwerking met de algemeen directeur.

Wat wij vragen

Voor deze functie vragen wij:

 • HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • Fulltime beschikbaarheid;
 • Tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring als commercieel manager / directeur of in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in de uitzendbranche is een pré maar met het juiste enthousiasme kan alles geleerd worden.

De competenties benodigd voor deze functie zijn:

 • Slagvaardigheid;
 • Ambitie;
 • Anticiperen;
 • Leiderschap;
 • Ondernemerschap;
 • Overtuigingskracht;
 • Visie.

Wat kan je van Duijndam Uitzendgroep verwachten?

Wij zijn Duijndam Works, aangenaam. Al 25 jaar brengen we bedrijven met een behoefte aan tijdelijke of vaste versterking van hun team samen met kandidaten op zoek naar een nieuw baan. En niet zonder resultaat. Elk jaar helpen we vele klanten aan personeel en honderden mensen aan een nieuwe baan.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inlenen van uitzendkrachten, detachering van medewerkers en het vinden van professionals via ons werving- selectietraject. Door onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, hebben wij elke dag een ruim aanbod aan vacatures. Werkzoekenden kunnen bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen en een open en eerlijk advies.

Duijndam Works is een onderdeel van Labour Power Company. Labour Power Company is een groep van bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van flexkrachten die veelal tijdelijk in Nederland verblijven. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven actief in een grote diversiteit aan sectoren zoals de glastuinbouw, AGF, voedingsindustrie, logistiek en techniek. 

De Labour Power Company bedrijven hebben allemaal een of meer eigen specialisaties en profielen, maar samen zijn ze zeer complementair met als bindende factor het welzijn en de ontwikkeling van de flexibele werknemer en het behartigen van de belangen van onze klanten. Alle bedrijven zijn al langere tijd actief en hebben een sterke naam in hun marktsegment opgebouwd.

De Labour Power Company bedrijven hebben een grote mate van zelfstandigheid en Labour Power Company faciliteert de bedrijven op diverse terreinen waar behoefte is aan ondersteuning, samenwerking en verdere professionalisering van de totale organisatie.

Je bent als Commercieel Manager / Directeur lid van het MT van Duijndam Works en hebt de mogelijkheid door te groeien naar lid van het DT. Wij bieden een professionele, informele werksfeer in een team van 60 collega’s. Waarbij hard werken en een goede werksfeer hand in hand gaan. Ons aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden pakket is passend bij deze functie.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en denk je bij Duijndam Works helemaal op zijn plek te zijn? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Klik op de knop 'Solliciteren' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan contact op met Eveline Bakker via hrm@duijndamworks.nl 

Details

Commercieel Manager / Directeur

 WESTLAND / ZUID-HOLLAND
 40 uur per week

Contact

Person Icon Eveline Bakker - Thoen

Deel deze vacature

By |2019-05-06T08:31:02+00:00september 4th, 2018|