Loading...
Internal vacancies2017-12-12T10:03:10+00:00

All job offers (6)

WATERINGEN / ZUID-HOLLAND 40 hours per week

Accountmanager (Pools/Nederlands)

Zie jij het als een uitdaging om, samen met de (Assistent) Accountmanager, dagelijks de beste service te verlenen aan onze opdrachtgevers en uitzendkrachten? Dan is de functie van Accountmanager wellicht iets voor jou.

WATERINGEN / ZUID-HOLLAND 40 hours per week

Frontoffice Medewerker (Pools/Nederlands)

Voor ons kantoor in Wateringen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Frontoffice Medewerker. In deze functie ben je hét aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes van hen geregeld is.

WATERINGEN / ZUID-HOLLAND 40 hours per week

Administratief Medewerker (Pools/Nederlands)

Voor ons kantoor in Wateringen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Administratief Medewerker. In deze functie ben je hét aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes van hen geregeld is.

ROTTERDAM / ZUID-HOLLAND 40 hours per week

Recruiter (Roemeens/Nederlands)

Voor de internationaal georiënteerde Recruiter waar wij naar op zoek zijn, hebben wij een uitdagende vacature openstaan. Vanuit onze vestiging in Rotterdam ga je op zoek naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers.

'S-GRAVENHAGE / ZUID-HOLLAND 40 hours per week

Recruiter (Roemeens/Nederlands)

Voor de internationaal georiënteerde Recruiter waar wij naar op zoek zijn, hebben wij een uitdagende vacature openstaan. Vanuit onze vestiging in Den Haag ga je op zoek naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers.

WATERINGEN / ZUID-HOLLAND 40 hours per week

Assistent Accountmanager (Pools/Nederlands)

Spreek jij zowel de Nederlandse als de Poolse taal en wil jij dagelijks de beste service verlenen aan onze uitzendkrachten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Assistent Accountmanager.