Loading...
Interne vacatures2018-08-09T12:51:51+00:00

Alle vacatures  (4)

MAASDIJK / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Fulltime Financial Controller bij Duijndam Works

Het is vrijdagmiddag. Je hebt er weer een afwisselende week opzitten en gaat met een voldaan gevoel naar huis. Hoe dat komt? De wekelijkse rapportages waren weer piekfijn in orde, het management is goed geïnformeerd en je hebt weer stappen gemaakt met het in kaart brengen van de risico's en de interne beheersing van de financiële processen.

MAASDIJK / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Financieel Administratief Medewerker - fulltime

Het is het einde van de week en je gaat met een voldaan gevoel naar huis. Hoe dat komt? Onze uitzendkrachten hebben netjes op tijd hun salaris gehad, de administratie is op orde en het management is goed geïnformeerd.

DEN HAAG / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Commercieel Recruiter

Voor ons werving & selectie kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een Commercieel Recruiter. Breng jij graag vraag en aanbod bij elkaar, ben je commercieel ingesteld én werk je graag met mensen? En dat alles binnen een jong en ambitieus team? Lees dan snel verder.

DEN HAAG / ZUID-HOLLAND 40 uur per week

Accountmanager

Duijndam Works is een groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar extra versterking. Voor de vacature van Commercieel Accountmanager zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamplayer!