Loading...
Certificeringen2021-05-19T13:18:53+00:00

Certificeringen

U bent als goede werkgever op zoek naar een professionele en betrouwbare sparringpartner die u ondersteunt in het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. De kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening wordt in onze visie bepaald door de kwaliteit en professionaliteit van onze medewerkers en organisatie. Om u als opdrachtgever ook een goede objectieve indruk van ons bedrijf te geven, zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en bezitten wij alle relevante kwaliteitskeurmerken.

ABU
Duijndam Uitzendgroep is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), dé brancheorganisatie voor de uitzendbranche. De ABU hanteert een streng toelatingsbeleid en controleert periodiek onze correcte toepassing van de CAO, de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en administratieve processen en de tijdige afdracht van belastingen en sociale premies.

ABU lidmaatschapsverklaring

Stichting Normering Flexwonen
Duijndam Uitzendgroep voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.
De Stichting Normering Flexwonen beheert het register van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidmigranten voldoen en onderhoudt de norm. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden kunnen het certificaat van de SNF behalen. Wij garanderen onze uitzendkrachten dat de huisvesting op orde is.

SNF keurmerk

NEN 4400-01
Duijndam Uitzendgroep voldoet aan de NEN 4400-01 norm en is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). NEN 4400-01 is opgesteld door de uitzendbranche om werkgevers die arbeid inhuren of aannemen te beschermen tegen fraude en illegaliteit. De norm stelt strenge eisen aan onze personeels- en loonadministratie en aan de afdracht van belastingen en sociale premies. VRO Certification voert audits uit op basis van de NEN 4400-01 norm. Duijndam Uitzendgroep voldoet hiermee aan de voorwaarden om te worden toegelaten tot het register van de Stichting Normering Arbeid.

NEN 4400-01 verklaring en registratie SNA

VCA en VCU
VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) is er voor aannemingsbedrijven en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid en speciaal voor uitzendorganisaties die personeel uitzenden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om werkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken, werkplaatsen en bij installaties. Sinds 15 november 2011 is Duijndam Uitzendgroep, vestiging Kerklaan 1A te Wateringen, VCU gecertificeerd. Wij zijn dan ook te vinden in het register VCA.nl.

VCU certificaat

Securitech Detection & Verification B.V.
De ontwikkelingen op het gebied van identiteit (ID) gaan razendsnel. Door uiteenlopende maatschappelijke, politieke en technische ontwikkelingen groeit de behoefte aan het snel en zeker kunnen vaststellen van identiteiten met de dag. Duijndam Uitzendgroep streeft naar een zo kwalitatief en transparant mogelijke dienstverlening. Absolute zekerheid voor ons (en u) op het gebied van de juiste identiteit van onze medewerkers is dan ook essentieel. Ter controle van identiteitsdocumenten, maken wij daarom gebruik van de Document Scanner en de Fraudedesk van Securitech Detection & Verification B.V.

Securitech certificaat

Wilt u meer weten over bovenstaande keurmerken en certificaten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!